Olympiáda Holicka

Olympiáda Holicka
15. 06. 2022

Na přelomu května a června probíhá v Holicích již 19. ročník Olympiády žáků škol holického regionu. Do programu byly zařazeny soutěže v atletice, tenisu, stolním tenisu, fotbalu, basketbalu, volejbalu a cyklistice.

V týdenním klání, kterého jsme naši použili 6 škol, dosáhli žáci skvělých výsledků. Oficiální zpráva jsme ještě neobdrželi, ale podle výsledků bychom měli stát nejlepší mimoholickou školou a celkově třetí nejlepší školou v holickém regionu. Je to pro naši roveňskou školu obrovský úspěch a všem žákům, kteří nás naplno reprezentovali, patří veliký dík.

Pro naši školu byl úplně nejúspěšnější den pátek, kdy jsme v atletických disciplínách získali 5 zlatých medailí (skok daleký – Aleš Michálek, vrh koulí a skok daleký – Nikola Štorková, běh na 60m – David Pamánek, běh na 1km – Tadeáš Svoboda), jedna stříbrnou ze štafety na 4 x 200m chlapci a jednu bronzovou ze štafety 4 x 200m dívky.

Další skvělý výsledek měla děvčata v basketbalu, kde získala 1. místo.Chlapci skončili ve fotbalu a basketbalu na krásném 3. místě. Další moc pěkné umístění obsadila Laura Šťásková v tenise, kde vybojovala 2. místo. Na olympiádě byla úžasná atmosféra, naši žáci skvěle reprezentovali a zároveň se slušně chovali. Výsledky všech soutěží budou zveřejněny dodatečně. Fotografie si prohlédněte ve fotogalerii.

Mgr. M. Kopová, Mgr. M. Polák