Žákovský parlament na výletě v útulku

Žákovský parlament na výletě v útulku
20. 06. 2023

Dne 20. června se členové žákovské parlamentu vydali do útulku v Dražkově u Sezemic - na farmu U veselého psa. Obdarovali všechna zvířata jídlem a chovatelskými potřebami, které celá škola nasbírala v průběhu května ve výzvě Sbírka pro útulek. Při návštěvě útulku mohli jít vyvenčit pejsky, pohladit si spoustu dalších zvířátek např. krávy, prasata, ovce, atd... Dostali také dobré občerstvení od tamějšího personálu, který byl velmi milý. Na závěr jsme na památku společně vytvořili malý obraz. Výlet se vydařil a žáci udělali velkou radost zvířátkům i paní majitelce. Děkujeme všem, kdo přispěli do sbírky. Děkujeme Střední škole automobilní Holice za miniautobus s hodným panem řidičem a levnou dopravu.                                                                                                                                Z. Beranová - host na akci (9. r.), J. Balášová - garant ŽP

 

Dne 20.6. jsme s žákovským parlamentem měli možnost navštívit farmu U veselýho psa a dovézt jim granule, pamlsky, deky a jiné potřebné věci vybrané ve sbírce pořádané naší školou.
Pejsky jsme mohli vzít na procházku, pohrát si s nimi a samozřejmě jsme nezapomněli ani na důkladnou fotodokumentaci. Na této farmě se nachází nejen psi, ale také krávy, kozy a další lidmi opuštěná zvířátka. Dopoledne jsme si moc užili. Děkujeme za tuto akci.  T. Dubská - host na akci (8. r.)