Česko zpívá koledy

Česko zpívá koledy
18. 12. 2023

Ve středu 13. 12. v podvečer se na malé škole uskutečnil vánoční jarmark a po něm následovalo celorepublikové zpívání vánočních koled Zpívá celé Česko. Na jarmarku prodávali žáci z 1. stupně své vánoční výrobky a dekorace, návštěvníci se mohli občerstvit napečenými sladkostmi a zahřát teplým čajem či horkou hruškou. Byl také připraven krásný vánoční fotokoutek. Děkujeme moc všem, kdo se do této akce zapojil a pomohl s jejím průběhem. Byla to velmi povedená akce!

Česko zpívá koledy - poděkování

Ve středu 15. 12. v podvečer jsme se sešli u malé školy, abychom si společně vychutnali adventní atmosféru. Letos nám počasí nepřálo, ale byli jsme na to připraveni. Celou akci jsme přesunuli na dlážděnou plochu před školou. Pro všechny bylo připravené výborné občerstvení v podobě svařeného džusu, čaje i pečených dobrot, které nám pomohli připravit rodiče žáků ze 3. A i zaměstnanci z malé školy, za což jim patří velký dík. Letošní jarmark byl velmi bohatý a děti byly nadšené z prodeje svých výrobků. Je to pro ně vždy velký zážitek a výborná zkušenost. Hezké prostředí, vyzdobený plot i příjemnou atmosféru obohatili rodiče Bažantovi fotokoutkem. Moc děkujeme za skvělý nápad i realizaci.

Druhou část adventního podvečera zahájila paní ředitelka J. Michálková svým přáním k Vánocům a za doprovodu p. Mastíkové jsme se již dali do zpěvu vánočních koled. Věřím, že i letos se tato akce líbila. My už se teď těšíme na příští rok.

Chtěli bychom poděkovat všem, kteří přišli naši akci podpořit, pomohli připravit i zajistit její zdárný průběh.    Mgr. Lada Louženská

Fotogalerie: Česko zpívá koledy