Česko zpívá koledy

Česko zpívá koledy
09. 12. 2022

Ve středu 7. 12. v podvečer jsme se sešli u malé školy, abychom si společně vychutnali adventní atmosféru. Dýchala na nás v každé části naší zahrady. Na plotě okolo zahrady jsme chtěli připomenout některé vánoční zvyky a tradice a potěšit výkresy našich žáků. Hned u vchodu na nás čekalo výborné občerstvení v podobě svařeného džusu, čaje i pečených dobrot, které nám pomohli připravit rodiče našich žáků i zaměstnanci z malé školy. O kousek dál už čekali natěšení prodejci svých výrobků. Vyzkoušeli si, jaké to je být prodavači, a všichni z toho byli nadšení.

Druhou část příjemného podvečera zahájila paní ředitelka Mgr. J. Michálková a potom jsme se již dali do zpěvu vánočních koled. Věřím, že se tato akce stane tradicí. My už se teď těšíme na příští rok.

Chtěli bychom poděkovat všem, kteří přišli naši akci podpořit. Dále p. M. Voříškovi, který pro nás zajistil osvětlení a ozvučení, Mgr. E. Mastíkové, která nás doprovodila na klávesy, a Ing. R. Tomáškovi, který celou akci nafotil a připravil pro nás hezké video.

                                                Mgr. Lada Louženská, garant projektu

Video: Česko zpívá koledy

Fotogalerie: Česko zpívá koledy